روشتهیه
گوشت چرخ كرده را با تخممرغ، نمك، فلفل، پياز، زنجبيل، زعفران و سويا مخلوط کرده و ورز دهيد. برنج را شسته، خشك كرده و روي يك پارچه پخش كنيد.
دستتان را خيس کرده و از گوشت گلولههاي كوچكتری از توپ پينگپنگ برداشته و گرد كنيد. گوشت را روي برنج بغلطانید تا برنجها را خوب به خود جذب كند. گوشتها را داخل دستگاه بخارپز چيده و حدود 25 تا 30 دقيقه بخارپز كنيد. وقتي مطمئن شديد گوشتها پخته است، داخل يك ديس مناسب چيده و با شاخههاي جعفري و گوجهفرنگيهاي بريده تزيين كنيد.
نکته:
برنج را باید از 3 ساعت قبل خیس کنید.