آشپزباشی - مریم عکاف
سینه مرغ را از پوست جدا کنید، به شکلی که کتف به آن متصل باشد.
آنگاه مرغ را بین کیسه نایلونی قرار دهید و با استیککوب آن را بکوبید.
حالا تخممرغ را با چنگال هم زده کمی نمک و فلفل به آن بیفزائید.
سینه مرغ را در آرد سوخاری و سپس در تخممرغ و مجددا در آرد سوخاری بغلتانید.
اینک دو طرف آن را در روغن سرخ کنید.
روش تهیه سالاد اسفناج
تمام مواد را در ظرف مناسبی بریزید و سرکه را بیفزائید.
آنگاه اسکالپ را روی سالاد قرار دهید و غذا را سرو نمائید.