طرز تهیه مرغ سوخاری با جو پرک
ابتدا شكر قهوهای، جو، بادام زمینی، تخم گشنیز و پوست لیمو را درون كاسهی دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید تا مواد با هم مخلوط شوند. آنگاه آن را درون كاسهای بریزید. فیلههای مرغ را به تكههای كوچك ببرید، در آرد بغلتانید و به آرامی تكان دهید تا آردهای اضافی از مرغ جدا شود. سپس آنها را در تخم مرغ بغلتانید و بعد درون مخلوط جو فرو ببرید. پیش از سرو كردن تكههای مرغ را در روغن داغ سرخ كنید این غذا را با آبلیمو سرو كنید.
یادآوری1: میتوانید به جای فیله مرغ از فیلهی گوساله نیز استفاده كنید.
یادآوری2: اگر طعم شیرین را در این غذا نمی پسندید میتوانید شكر قهوهای را حذف كنید.