روشتهیه
ابتدا فیلهها را به وسیله استیککوب لای کیسه فریزر کوبیده و پهن کنید. اگر خودتان در منزل این کار را انجام میدهید برش عرضی بزنید چون بافت زیباتر و شیکتری به استیک شما میدهد.
بعد به مدت 2 ساعت در مخلوط سویاسس، سس کچاپ تند و سرکه بالزامیک سیاه مزهدار کنید. بعد عرق نعنا را به دو طرف استیک مالیده و نعنای تازهی ساطوری شده را روی استیک خوابانده و با دست چرب شده نعنا را به خورد استیک بدهید. هر طرف استیک آماده را در تابه مخصوص استیک که بهتر است از نوع چدن و نوع خطدار باشد به مدت 3 تا 4 دقیقه با حرارت بالا گریل کنید تا آب نیندازد. در ضمن باید در هر تابه یا روی گریل همزمان بیشتر از یک استیک سرخ نشود.
یادآوری
اگر سس کچاپ تند در دسترس نبود سس گوجهفرنگی را با پودر فلفل قرمز مخلوط کرده و جایگزین کنید.
مدت مرینت یا مزهدار کردن این استیک 2 ساعت میباشد. چون استیک در سویاسس مزهدار می شود، از زدن نمک خودداری کنید.
حتماً برش فیلهها عرضی باشد نه طولی چون برش طولی موقع کوبیدن پاره میشود و بافت زیبایی ندارد.