آشپزباشی - اعظم گلزارمنش:
روشتهیه
مرغ و سس گوجهفرنگي را در كاسهاي بريزيد و مخلوط كنيد. آنگاه مرغ را به سيخ بكشيد و روي كبابپز يا منقل كباب كنيد و آن را گرم نگه داريد. حالا برنج را بخيسانيد و بپزيد. سپس كرهي بادامزميني، آب مرغ، سس چيلي، سس سويا، آبليمو و شير نارگيل را در ظرف مناسبي بريزيد و 5دقيقه سس را روي حرارت ملايم بجوشانيد. اكنون برنج را در ظرف مناسبي بكشيد، مرغ كباب كرده را رويش قرار دهيد و قدري از سس فراهم كرده روي كباب بريزيد. حال باقيماندهي سس را در كاسهاي بريزيد و همراه با كباب ميل كنيد.
نكات خواندنی
براي تهيهي سس گوجهفرنگي در منزل؛ 1 كيلوگرم فلفل دلمهاي قرمز را خرد كنيد، هستههايش را جدا سازيد و در قابلمه بريزيد. آنگاه يكونيم پيمانه سركه به آن بيفزائيد و با حرارت ملايم 30 دقيقه بپزيد. حالا 1 كيلوگرم گوجهفرنگي را به 4 قسمت برش دهيد و به مواد قبل بيفزائيد. بعد از نرم شدن كامل گوجهفرنگي و خنك شدن مايه، آن را درون دستگاه غذاساز پوره كنيد. حالا، 1 قاشق سوپخوري نمك، 4 قاشق سوپخوري شكر، 2 قاشق سوپخوري رب گوجهفرنگي و 1 قاشق سوپخوري پودر فلفل قرمز تند به آن بيفزائيد و چند دقيقهي ديگر سس را بجوشانيد. از اين مقدار مواد يكو نيم ليتر سس بدست ميآيد كه به مدت يك ماه در يخچال قابل نگهداري است.