آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
سینه مرغ را در غذاساز پوره کنید.
آنگاه پوره سینه مرغ، گردو برشته، نمک، فلفل، شوید، سس مایونز و پنیر لبنه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
حالا رویش را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس نانهای تست را در توستر برشته کنید و با کاتر یا هر نوع کاتر به سلیقه خودتان قالب بزنید، در هنگام قالب زدن نان را از کاتر جدا نکنید اینک درون کاتر را بامواد فراهم کرده پر کنید و قدری بفشارید.
حالا به آرامی کاتر را جدا سازید سپس راتای آماده را در سینی بچینید، رویش را تزئین کنید و دوباره تا هنگام سرو در یخچال نگهداری کنید.