آشپزباشی - کیان رنجبر
پیاز را به همراه کره تفت دهید.
آنگاه زنجفیل، سیر، فلفل و رب گوجهفرنگی را افزوده و مجدد تفت دهید.
سپس ران مرغ را به همراه گوجهفرنگی و بهارات بیفزائید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
حالا به میزان کافی آب اضافه کنید تا مرغ بپزد.
اینک ماست، گشنیز و نعنا را بیفزائید و صبر کنید تا خوراک جا بیفتد.
حالا برنج خیسانده را به همراه هل، برگ بو، چوب دارچین، کره، نمک و به میزان کافی آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بپزید.
آنگاه چلو را دم کنید.
سپس به همراه مرغ، بریانی عربی را در ظرف مناسبی سرو نمائید.