آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه کباب ترش:
ابتدا گوشت را به اندازه دو بند انگشت خرد كنید و نمك، فلفل و پیاز را به آن بیفزائید. آنگاه رویش را بپوشانید و یك شب در یخچال نگهدارید. سپس گردو را بیفزائید و 2 ساعت كنار بگذارید. حالا رب انار را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید. اینك گوشت را به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید.
یادآوری 1: چون رب انار گوشت را سفت میكند، میباید هنگام كباب كردن گوشت، به آن اضافه شود.
یادآوری 2: میتوانید به جای رب انار از یكدوم پیمانه آب انار ترش استفاده كنید. همینطور میتوانید در مواد از كمی جعفری و چوچاق چرخكرده نیز استفاده نمائید.