Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:17

کباب سیمیت

کباب سیمیت

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

بلغور گندم 1 پیمانه

آب ولرم 1 پیمانه

گوشت چرخکرده 200 گرم

سیر له کرده 3 حبه

نعنا خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

رب فلفل 1 قاشق سوپخوری

پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری

پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری

خامه یک‌سوم پیمانه 

آشپزباشی - مریم عکاف

بلغور را با آب ولرم خیس کنید.

آن‌گاه در صافی بریزید.

سپس گوشت، سیر، نعنا، ‌رب فلفل، ‌پودر تخم گشنیز، پودر زیره و خامه را با هم مخلوط نمائید.

حالا بلغور را اضافه کنید.

کمی ورز دهید.

اینک هر بار قدری از این مخلوط را بردارید و به سیخ بکشید.

آنگاه به آن فرم دهید و در سینی فر بچینید.

اینک در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد در طبقه وسط به مدت 30 دقیقه بپزید.

برچسب ها: آشپزیکبابطرز تهیه کبابپخت کبابآشپزباشیشور و شیرینکباب سیمیتدستور تهیه کباب سیمیتروش تهیه کباب سیمیت تعداد بازديد: 1006 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است