آشپزباشی - نجمه درویش
سینۀ مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
آن گاه در تابۀ مناسبی اندکی روغن ریخته و سینۀ مرغ را تفت دهید.
سپس ادویه ها را با روغن زیتون مخلوط کنید و سینۀ مرغ تفت داده را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید.
اینک سینۀ مرغ را در ظرف کم عمق مناسبی بگذارید، پنیر خامه ای را با گوجه فرنگی مخلوط کرده و روی سینۀ مرغ بمالید.
اسفناج و بعد پنیر پیتزا را رویش بریزید و در فرگرم کرده با دمای 200 درجۀ سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بگذارید تا سینۀ مرغ بپزد.
اینک مرغ را در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با جعفری بیارائید.
یادآوری
کسرول مرغ و اسفناج یک غذای ایتالیایی بسیار خوشمزه است.