تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
طرز تهیه مرغ ترش:
روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا طلائیرنگ شود. آنگاه مرغ را بیفزائید و تفت دهید.
سپس لپه، سبزی، آلو، گردو، رب انار، آب، نمك و فلفل را نیز درون قابلمه بریزید و مرغ را روی حرارت ملایم بپزید و بگذارید خورش جا بیفتد.
اینك تخممرغ را كم كم به خورش بیفزائید، پیوسته هم بزنید و صبر كنید تخممرغ بپزد. حالا خورش را در ظرف مناسبی بكشید و با چلو میل كنید.