آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه کباب بوقلمون:
سینه بوقلمون را به تكههای مكعبی و یك اندازه، خرد كنید و همراه با پیاز، نمك، فلفل، زعفران و روغن زیتون در ظرفی بریزید، رویش را بپوشانید و 6 ساعت در یخچال نگهدارید. آنگاه آن را به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید. اكنون كباب بوقلمون را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید و با حلقههای لیموترش، ریحان و زیتون بیارائید.
یادآوری: میتوانید بعد از اینكه رنگ گوشت روی آتش كمی تغییر كرد، شروع به مالیدن كره روی گوشتها نمائید.