آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
طرز تهیه کباب چنجه:
ابتدا گوشت را به اندازه 2 بند انگشت و به ضخامت 1 سانتیمتر، خرد كنید. آنگاه نمك، فلفل و روغن به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس گوشت را به سیخ بكشید و روی آتش، كباب كنید. حالا قدری كره رویشان بمالید تا كباب خشك نشود.
اكنون كباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و همراه با برنج، گوجهفرنگی كباب كرده، لیموترش، پیاز و جعفری خردكرده و فلفل كبابی بیارائید.
یادآوری: حرارت زغالها باید ملایم باشد تا كباب خشك نشود. سیخهای كباب را روی آتش مرتب بچرخانید. حتما قبل از اینكه كباب خشك شود آن را از روی حرارت بردارید. فراموش نكنید گوشت راسته لطیف است و نیازی به كباب كردن طولانی ندارد.