آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید.
آنگاه پیاز را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا طلایی شود.
مرغ را اضافه کنید و تفت دهید. اینک فلفل دلمهای و قارچ را افزوده و تفت دهید تا آب خوراک کاملا کشیده شود.
حالا نمک، فلفل و پودر آویشن و فلفل قرمز را اضافه کنید. سپس سس بشامل و پنیر را بیفزائید و مخلوط نمائید.
اکنون خمیر یوفکا را روی سطح میز باز کنید رویش را با مخلوط آب و روغن مرطوب کنید.
سپس آن را تا بزنید و در فنجان مناسبی قرار دهید و از مواد فراهم کرده درون فنجان بریزید لبههای خمیر را رویش برگردانید و قدری بفشارید.
حالا بقچهها را در سینی قرار دهید رویش را با ترکیب تخممرغ و آب آغشته کنید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه بپزید.
اینک سینی را از فر درآورید روی هر بقچه قدری پنیر بریزید و دوباره در فر به مدت 8 دقیقه قرار دهید تا پنیر طلایی شود.