آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه کباب سلطانی:
گوشت را از طول به ضخامت یك بند انگشت، ببرید. آنگاه با پشت كارد بر روی آن بكوبید تا قدری نرم و پهن شود. بعد آن را به عرض 8 و طول 12 سانتیمتر ببرید و به آرامی سیخ را درون گوشت فرو ببرید. این بار گوشت را به عرض 5 و طول 12 سانتیمتر ببرید و در سیخ فرو برید و در نهایت گوشت را به عرض 3 و طول 6سانتیمتر ببرید و به سیخ بكشید.
اكنون سیخ را روی تخته نمناك قرار دهید و با دست مرطوب به آن فرم دهید. اضافیهای گوشت را از دو طرف ببرید تا كباب به شكل مخروط منظمی درآید. حالا آن را روی آتش كباب كنید. وقتی نیمپز شد، سس را با قلممو روی كباب بمالید و دوباره روی آتش قرار دهید تا كاملاً برشته و كباب شود.
یادآوری1: برای تهیه سس، همه مواد را با یكدیگر مخلوط كنید.
یادآوری 2: كباب سلطانی همراه با یك سیخ كباب كوبیده و گوجهفرنگی كبابی میل میشود.