روشتهیه
آب مرغ، فلفل سیاه، برگ بو را در قابلمه ای ریخته و بگذارید بجوشد سپس مرغ ها را به آن اضافه کرده، حدود 30 دقیقه بپزد سپس روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا آب اضافه آن گرفته شود. سپس به کمک 2 سیخ آنها را به سیخ بکشید، سپس روغن زیتون، جعفری، رزماری، سیر، فلفل سیاه، زنجبیل و نمک را مخلوط کره کنید. سپس روی صفحه چدنی آن ها را گریل کرده و هنگام پخت از این سس مرتب روی آن بمالید. می توانید لیمو ترش ها را از وسط نصف کرده و گریل کنید و با جوجه کباب ها سرو کنید.