آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه کباب قفقازی:
گوشت، فلفل دلمهای و پیاز را به تكههای مناسب به اندازه یك انگشت خرد كنید. آنگاه به طور یك در میان از این مواد به سیخ بكشید. سپس سیخهای گوشت را روی آتش كباب كنید و در این میان گاهی روی كباب به كمك قلممو سس بمالید تا خشك نشوند. حالا كباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.
روش تهیه سس: در كاسه مناسبی كره، نمك، فلفل و آب پیاز را مخلوط كنید.
یادآوری: میتوانید تكههای گوشت را به مدت 3-4 دقیقه در مخلوطی از ماست یا خامه، روغن زیتون، نمك و فلفل بخوابانید تا نرم شود و مدت زمان كمتری برای پخت داشته باشد.