آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه کباب حسینی:
ابتدا گوشت را مكعبی و به اندازه گردو ببرید. فلفل دلمهای و پیاز را هم به شكل گوشت خرد كنید. آنگاه در هر سیخ چوبی به ترتیب دو تكه گوشت، تكهای فلفل، دوباره
دو تكه گوشت، تكهای پیاز، گوشت و فلفل بكشید. سپس در تابه مناسبی كره بریزید و روی اجاق آب كنید. حالا گوشت را در آن تفت دهید. اینك سیخهای كباب را در قابلمه مناسبی بچینید، رب گوجهفرنگی، زردچوبه و فلفل را بیفزائید، آب را اضافه كنید و كباب را روی حرارت بسیار ملایم بپزید.
سپس آبلیمو، نمك و زعفران را بیفزائید و صبر كنید تا آب كباب به یك پیمانه كاهش یابد. حال كباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید و آب كباب را رویش بریزید.
یادآوری: میتوانید تكههای دنبه را نیز در كنار گوشت به سیخ بكشید تا چربی آن باعث نرمتر و خوش طعمتر شدن گوشت شود.