آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید.
آنگاه گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را افزوده و تفت دهید.
حالا رب گوجهفرنگی، آویشن، قارچ و فلفل دلمهای را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا آب گوشت تبخیر شود.
سپس تابه را از روی حرارت برداشته تا قدری خنک شود.
اینک پنیر و پیازچه را اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب نمائید.
سپس نیمی از خمیر را روی میز کار به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و در قالبی به قطر 20 سانتیمتر قرار دهید به طوریکه لبههای خمیر 2 سانت از کف قالب بلندتر باشد.
حالا مواد فراهم کرده را روی خمیر بریزید و سطح آن را صاف کنید. اینک باقیمانده خمیر را باز کنید و رویش قرار دهید لبههای خمیر زرین و رویه را به هم بچسبانید و اضافی آن را جدا سازید.
حالا روی خمیر چند سوراخ با چنگال ایجاد کنید و رویش را با مخلوط زرده تخممرغ و زعفران آغشته نمائید.
سپس در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه آن را بپزید تا سطح خمیر طلائی شود.
روش تهیه خمیر
آرد، کره، تخممرغ، نمک و پودر زیره را در کاسه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا خمیر لطیف و منسجمی حاصل شود.
در صورتی که خمیر سفت بود، یک قاشق سوپخوری آب سرد به آن بیفزائید. حالا خمیر را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.