آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه کباب کوبیده نگینی:
گوشت فیله و قلوهگاه، پیاز، نمك، فلفل و زعفران را در كاسه مناسبی، بریزید و مخلوط كنید. بعد آن را خوب ورز دهید تا كاملاً چسبنده شود. آنگاه گوشت را به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید. سپس هر بار به اندازه 120 گرم از این مخلوط را بردارید و به سیخ بكشید و با دست مرطوب به آن فرم دهید.
اینك فیله مرغ را ریزخرد كنید و با نمك و زعفران مخلوط سازید و روی گوشت بچسبانید. با دست فشار دهید تا تكههای مرغ كمی در گوشت فرو برود. سیخها را در یخچال قراردهید و پس از یك ساعت روی آتش كباب كنید. كبابهای كوبیده را مطابق شكل بیارائید. و همراه با گوجهفرنگی كبابی میل كنید.
یادآوری: توجه داشته باشید كه آب پیاز كاملاً جدا شود به این منظور میتوانید پیاز رنده كرده را با دست فشار دهید تا آب آن كامل گرفته شود.