آشپزباشی - کیان رنجبر
پیاز، جعفری، گوشت، دارچین و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بخوبی ترکیب شوند.
آنگاه نیمی از سس ماهامورا را اضافه کنید و مخلوط نمائید. سپس
هربار قدری از مخلوط را برداشته و به سیخ بکشید و به آن فرم سوسیس دهید.
حالا کباب را در سینی فر بچینید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد آن را بپزید.
هرازگاهی آن را زیر و رو کنید تا کاملا پخته و برشته شود.
سپس نانهای پیتا را با باقیمانده سس مزهدار کنید و کبابها را روی آن قرار دهید.
روش تهیه سس ماهامورا
فلفلها را همراه با گردو، سیر، زیره، رب انار، پیاز، فلفل قرمز، نمک و روغن در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و روشن کنید تا مخلوطی صاف و یکدستی حاصل شود.
سپس در تابه ماسبی بریزید و روی حرارت ملایم قدری تفت دهید.