آشپزباشی - کیان رنجبر
مرغ، سس سويا، شكر، زنجفيل، پياز، مايونز، پودر خردل و نمك را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد.
آنگاه مخلوط فراهم كرده را به مدت 3 ساعت در يخچال نگه داريد. حالا تكههاي مرغ را به سيخ بكشيد و در تابه يا گريل كباب را بپزيد.
اينك آن را همراه با بادمجان كبابی در ظرف مناسب پذيرائی قرار دهيد و در صورت دلخواه با كاهو و نخود فرنگی بيارائيد.
یادآوری: یاکی به معنی کباب کردن و توری به معنی پرنده، یکی از کبابهای اصیل ژاپنی است که معمولا بوسیله انواع پرندگان و البته غالبا با مرغ تهیه میشود.