Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:10

كباب ياكيتوری

كباب  ياكيتوری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

سينه يا ران مرغ خرد كرده 800 گرم

سس سويا غليظ  6 قاشق سوپخوري

شكر 2 قاشق سوپخوري

زنجفيل رنده كرده  1 قاشق سوپخوري

پياز خرد كرده 300 گرم

مايونز 150 گرم

پودر خردل 1 قاشق چايخوري

نمك به ميزان لازم

بادمجان كبابی كرده 4 عدد

آشپزباشی - کیان رنجبر

مرغ، سس سويا، شكر، زنجفيل، پياز، مايونز، پودر خردل و نمك را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد.

آن‌گاه مخلوط فراهم كرده را به مدت 3 ساعت در يخچال نگه داريد. حالا تكه‌هاي مرغ را به سيخ بكشيد و در تابه يا گريل كباب را بپزيد.

اينك آن را همراه با بادمجان كبابی در ظرف مناسب پذيرائی قرار دهيد و در صورت دلخواه با كاهو و نخود فرنگی بيارائيد.

یادآوری: یاکی به معنی کباب کردن و توری به معنی پرنده، یکی از کباب‌های اصیل ژاپنی است که معمولا بوسیله انواع پرندگان و البته غالبا با مرغ تهیه می‌شود.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللانواع کبابآشپزباشیغذا با گوشت مرغکیان رنجبرکباب یاکیتوری تعداد بازديد: 1713 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است