طرز تهیه
مرحله اول: مزه دار کردن مرغ
ابتدا باید مرغ را مزه دار کنید برای این کار ران یا سینه مرغ را باید با کمی زعفران و ادویه ها و یک پیاز خلالی شده برای چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود، می توانید از کمی سیر نیز استفاده کنید.
مرحله دوم: سرخ کردن
در ادامه باید داخل قابلمه مورد نظر کمی روغن و کره و زعفران بریزید و هر دو طرف مرغ را خوب سرخ طلایی کنید و بعد سیب زمینی را پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید و به همراه مرغ تفت دهید تا کمی سرخ و نرم شود.
مرحله سوم: آبکش کردن برنج
برنج را که از چند ساعت قبل خیس کردید روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا بجوش بیاید و نرم شود و ۵ دقیقه مانده تا آبکش کنید باید شوید ساطوری شده را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا سبزی پخته شود و بعد آبکش کنید.
مرحله چهارم: تهیه ته انداز مرغ با شوید
در ادامه باید نیمی از شوید پلو را با زعفران مخلوط کنید و روی مرغ و سیب زمینی بریزید و بعد مابقی برنج را اضافه کنید و قابلمه را روی یک شعله پخش کن قرار دهید و برای ۱ الی ۲ ساعت بگذارید تا پلو و مرغ پخته شود و در انتها روی مواد کمی کره بریزید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت ته انداز مرغ با شوید و سیب زمینی
می توانید به دلخواه از هر قسمت مرغ که دوست دارید استفاده کنید ولی ترکیب ران و پهلو مجلسی تر است.
حرارت نباید زیاد باشد تا مرغ نسوزد و با دمای برنج پخته و نرم شود.
می توانید به دلخواه از شوید خشک استفاده کنید و یا از ترکیب شوید خشک و تازه استفاده کنید تا عطر بیشتری داشته باشد.ش