روشتهیه
پیازداغ، سیر داغ، ادویهجات و آب گوشت را با هم مخلوط کرده و جوی پرک را در آن بپزید و در نیم ساعت آخر پخت، سبزیجات را اضافه کنید.
مواد لازم
پیاز داغ...............2 قاشق سوپخوری
سیر داغ...............1 قاشق سوپخوری
نمک، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه..................به مقدار لازم
آب گوشت یا قلم................4 پیمانه
شوید، گشنیز، جعفری، کمی شنبلیله...................350 گرم
جوی پرک..................1 پیمانه
روشتهیه
پیازداغ، سیر داغ، ادویهجات و آب گوشت را با هم مخلوط کرده و جوی پرک را در آن بپزید و در نیم ساعت آخر پخت، سبزیجات را اضافه کنید.