دستور پخت
ابتدا لوبیاها را به میزانی که در نظر گرفتهاید، شسته و تمیز کنید. سپس سر و ته آن را بریده و به اندازه دو سانت خرد کنید.
سپس لوبیاها را حدود پنج دقیقه در آب در حال جوش ریخته و سپس آنها را آبکشی نمایید. حتما اجازه دهید آب لوبیا کامل کشیده شود.
پس از آبکشی کردن لوبیا سبز، پیازها را هلالی خرد کرده و درون یک تابه با روغن کم تفت دهید. در این مرحله اجازه ندهید رنگ پیاز زیاد تغییر کند.
س از اینکه پیازها تفت داده شد، لوبیا سبز را افزوده و با حرارت ملایم اجازه دهید به همراه پیاز کمی سرخ شود. در این مرحله نمک و فلفل سیاه را میزانی که به ذائقهتان سازگار است اضافه کنید.
باید توجه داشته باشید که اگر میخواهید پیاز و لوبیا سبز بیشتر بپزند، میتوانید به تابه کمی آب اضافه کنید و صبر کنید تا آب غذا کامل تبخیر شود. سپس آن را در ظرفی که مدنظرتان است، سرو کنید.
سیر را پوست گرفته، رنده کنید و به ماست اضافه کنید. سپس مخلوط سیر و ماست را روی لوبیاهایی که در ظرف سرو کردید، بریزید.
برای کامل شدن طرز تهیه بورانی لوبیا سبز و تزیین آن، روی غذا مقداری پودر پول بیبر و فلفل قرمز را با کره تفت دهید و روی بورانی بریزید. اکنون بورانی آماده شده و میتوانید نوش جان کنید. برخی ترجیح میدهند بورانی را سرد میل کنند، به این منظور، باید مدتی آن را در یخچال قرار دهید.
نکات
✅ از ادویههایی که در دستور این بورانی به کار رفته، حتما استفاده کنید تا طعم این غذا را به درستی احساس کنید.
✅ برای داشتن یک غذای سالم، سبک و رژیمی میتوانید از این غذای خوشمزه بهره ببرید.
✅ این غذا برای افرادی که گیاهخوار هستند مناسب بوده و میتوانند با این دستور ساده، طعمی بینظیر را تجربه کنند.
✅ فراموش نکنید اگر از لوبیا سبز کنسرو شده برای این غذا استفاده کردید، آن را حتما آبکش کنید، زیرا لوبیا سبز کنسرو شده مقدار نسبتاً زیادی سدیم دارد.
✅ بورانی لوبیا سبز را میتوانید در وعده ناهار و شام و در کنار غذاهای دیگر نیز سرو کنید.
✅ لوبیا سبز به هر روشی که استفاده شود، خواص زیادی دارد. این غذا منبعی سرشار از فیبر و انواع ویتامینها است. همچنین این گیاه برای کاهش خطر چاقی، بیماریهای قلبی، دیابت و در نتیجه مرگ تاثیر فراوانی دارد. به همین دلیل یکی از مواد اصلی در رژیمهای غذایی است.
✅ مصرف لوبیا سبز میتواند به کنترل وزن، افزایش انرژی و بهبود گوارش کمک کند.