Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:28

کوپیتکا

کوپیتکا

shooroshirin

0 0

متوسط

2 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

سیب‌زمینی..................  800  گرم، پوره شده

پنیر خامه‌ای.............200 گرم

آرد حدود................ 2 پیمانه

تخم‌مرغ.................  1 عدد

کره................... 100گرم

آرد سوخاری...................... به مقدار لازم

روش‌تهیه

سیب‌زمینی را آب‌پز کنید و وقتی سرد شد، پنیر را به آن افزوده و پوره کنید. مقداری آرد درون سینی بریزید و سیب‌زمینی پوره یا له شده را درون سینی پهن کنید. مرکز آن را به شکل یک دایره‌ی کوچک باز کرده و یک عدد تخم‌مرغ وسط آن بشکنید. سپس آرد را با الک به روی آن بپاشید و مقداری هم نمک به آن اضافه کرده و تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا به صورت خمیری درآید که بتوان آن را با چاقو برش داد. آرد باقیمانده را درون سینی  بریزید  و خمیر را روی آن به صورت رول در آورده و برش دهید و درون آب جوش که به آن نمک اضافه کرده‌اید، بیاندازید. تقریباً بعد از 2 دقیقه(زمانی که کوپیتکا بر روی آب بیاید) آماده است.

 بعد کره را آب کرده، به آن مقداری آرد سوخاری افزوده و بر روی کوپیتکا بریزید.

برچسب ها: آموزش آشپزیپیش غذایکوپیتکاطرز تهیه کوپیتکاآرد سوخاریپنیر خامه‌ای تعداد بازديد: 379 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است