روشتهیه
سیبزمینی را آبپز کنید و وقتی سرد شد، پنیر را به آن افزوده و پوره کنید. مقداری آرد درون سینی بریزید و سیبزمینی پوره یا له شده را درون سینی پهن کنید. مرکز آن را به شکل یک دایرهی کوچک باز کرده و یک عدد تخممرغ وسط آن بشکنید. سپس آرد را با الک به روی آن بپاشید و مقداری هم نمک به آن اضافه کرده و تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا به صورت خمیری درآید که بتوان آن را با چاقو برش داد. آرد باقیمانده را درون سینی بریزید و خمیر را روی آن به صورت رول در آورده و برش دهید و درون آب جوش که به آن نمک اضافه کردهاید، بیاندازید. تقریباً بعد از 2 دقیقه(زمانی که کوپیتکا بر روی آب بیاید) آماده است.
بعد کره را آب کرده، به آن مقداری آرد سوخاری افزوده و بر روی کوپیتکا بریزید.