آشپزباشی - فاطمه درويش :
روشتهیه
تخممرغها را در ظرفي بريزيد و كنار بگذاريد. آنگاه پودر سوخاري، پنير پارمسان، پيازچه، نمك و فلفل را در بشقاب ديگري بريزيد و با هم مخلوط كنيد. سپس قارچها را ابتدا در تخممرغ و بعد در مخلوط پودر سوخاري بغلتانيد و دوباره آنها را ابتدا در تخممرغ و بعد در مخلوط پودر سوخاري بغلتانيد و كنار بگذاريد. حال روغن را در ظرف مناسبي بريزيد و روي اجاق داغ كنيد. اكنون قارچها را در روغن فراوان سرخ كنيد و بعد روي هولهي كاغذي آشپزخانه قرار دهيد تا روغن اضافياش گرفته شود. اينك قارچها را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بريزيد و با پيازچه بيارائيد.
خواص قارچ
قارچهای خوراکی ارزش غذایی خوبی دارند و به همین دلیل میتوانند در کنار سبزیجات پرخاصیت میهمان همیشگی سبد غذایی خانوادهها شوند. قارچها کالری کمی دارند، هیچگونه چربی یا کلسترولی در آنها پیدا نمیشود و مقدار نمک بسیار کمی دارند. گروهی از ویتامینها و املاح معدنی مهم مانند سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین D و … هم در قارچها وجود دارد.