Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:05

نـان لقمه‌ای پنیر و زیتون

نـان لقمه‌ای پنیر و زیتون

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

مایه خمیر............... ۱ قاشق سوپ خوری

شکر.............. ۱ قاشق چای خوری

آرد ............... ۱ قاشق چای خوری

شیر گرم ..............یک دوم  پیمانه 

آب گرم ................ ۱ پیمانه

تخم‌مرغ..............  ۱ عدد

آرد............... اضافه 4 پیمانه

نمک..............  یک دوم  قاشق چای خوری

روغن زیتون...................  ۴ قاشق سوپ خوری

 

مواد میانی:

ریحان تازه خرد شده................ یک چهارم  پیمانه

رب گوجه فرنگی.................. یک دوم  پیمانه

فلفل هالپینو................. ۱ قاشق سوپ خوری

پنیر فتا خرد شده................. 125 گرم

پنیر موتزارلا خرد شده.................. 150 گرم

گردو خرد شده................ 2 قاشق سوپ خوری

زیتون سیاه خرد شده .....................100 گرم

روش‌تهیه

دو قالب به قطر 20 سانتیمتر وسط سوراخ (یا حلقه‌ای) را چرب کنید. مایه خمیر، شکر، آرد ، شیر و آب را در کاسه‌ای مخلوط کرده رویش را بپوشانید و 10 دقیقه صبر کنید سپس تخم‌مرغ  را با آن مخلوط کنید. آرد اضافه را به همراه نمک با مایه بالا مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید، خمیر را روی سطح آردپاشی شده 5 دقیقه ورز دهید، دوباره در کاسه گذاشته و رویش را بپوشانید و 30 دقیقه یا تا وقتی که وربیاید بگذارید بماند (هر چه دما بیشتر باشد خمیر زودتر ورمیآید). خمیر را دوباره روی سطح آرد پاشی یک دقیقه ورز دهید و آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را 12 چانه کنید. هر چانه را با دست کمی صاف کنید به طوری که یک دایره 10 سانتیمتری شود، یک قاشق سوپ خوری از مواد میانی داخلش گذاشته و با دست بالای خمیر را ببندید، سپس در قالب کنار هم بچینید به طوری که دهنه باز خمیر به سمت بالا باشد و سپس رویش را با برس روغن بمالید و در فر گرم شده با دمای  200 درجه سانتیگراد حدود 50 دقیقه بپزید.

برچسب ها: نانمایه خمیرپیش غذازیتونپنیر فتانـان لقمه‌ای پنیر و زیتونفلفل هالپینوپنیر موتزارلا تعداد بازديد: 357 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است