روشتهیه
دو قالب به قطر 20 سانتیمتر وسط سوراخ (یا حلقهای) را چرب کنید. مایه خمیر، شکر، آرد ، شیر و آب را در کاسهای مخلوط کرده رویش را بپوشانید و 10 دقیقه صبر کنید سپس تخممرغ را با آن مخلوط کنید. آرد اضافه را به همراه نمک با مایه بالا مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید، خمیر را روی سطح آردپاشی شده 5 دقیقه ورز دهید، دوباره در کاسه گذاشته و رویش را بپوشانید و 30 دقیقه یا تا وقتی که وربیاید بگذارید بماند (هر چه دما بیشتر باشد خمیر زودتر ورمیآید). خمیر را دوباره روی سطح آرد پاشی یک دقیقه ورز دهید و آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را 12 چانه کنید. هر چانه را با دست کمی صاف کنید به طوری که یک دایره 10 سانتیمتری شود، یک قاشق سوپ خوری از مواد میانی داخلش گذاشته و با دست بالای خمیر را ببندید، سپس در قالب کنار هم بچینید به طوری که دهنه باز خمیر به سمت بالا باشد و سپس رویش را با برس روغن بمالید و در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد حدود 50 دقیقه بپزید.