آشپزباشی - نجمه درویش
در ظرف مناسبی ماست، پنیر لبنه و سس مایونز را با همزن دستی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه سیر را اضافه کنید.
سپس پیازچه، نعنا خشک، آویشن، آبلیمو، نمک و فلفل را افزوده و مخلوط نمایید.
حالا دیپ را بهمدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید و به همراه سبزیجات سرو نمایید.
یادآوری
* در صورت تمایل میتوان کلم بروکلی، هویج، ساقه کرفس را بخار پز کرد و در کنار دیپ سرو کرد.
* میتوانید از ریحان خشک نیز در این دیپ استفاده نمایید.
* بهجای سیر میتوان از پودر سیر استفاده کرد.
* میتوان از فلفل دلمهای رنگی، گل کلم نیز برای سرو دیپ استفاده کنید.