آشپزباشی - احمد سليمان امام :
بادمجان دارای خواص تغذیهای بسیار مفید است. از ویتامینهای موجود در بادمجان میتوان به ویتامینهای گروهB (مخصوصا B1 و B6)، ویتامین A و C و مواد معدنی مختلف از جمله كلسیم، فسفر، مس، گوگرد، منیزیم، پتاسیم و آهن اشاره کرد. در این شماره تصمیم داریم شما را با روش پخت متبل بادمجان، یک غذای خوشمزهی لبنانی، آشنا کنیم.
روشتهیه
ابتدا بادمجانها را كبابي كنيد، پوستشان را بگيريد و ساطوري كنيد. آنگاه در كاسهي مناسبي، ماست، ارده، بادمجان كبابي نمك و فلفل را بريزيد و با هم مخلوط سازيد. حالا متبّل را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بريزيد و رويش را با روغن زيتون، فلفل قرمزو دانههاي زيتون تزئين كنيد.