آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
برای تهیه هر کلاپ ساندویچ از نان نیمه آماده یوفکا دالیا 12 دایره به قطر 15 سانتیمتر با کاتر قالب بزنید.
سپس هربار 4دایره را با کره آغشته کرده و روی هم قرار دهید(درواقع برای هر کلاپ ساندویچ سه دایرۀ چهار لایه ای داریم).
آن گاه نان ها را در سینی فر بچینید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد به مدت حدودا 5 دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شوند.
اکنون یکی از نان هارا بردارید و رویش به ترتیب یک تکه پنیر ورقه ای،بیکن،گوجه،خیار شور،پیاز،سس قرمز و پنیر موزارلا رنده کرده قرار دهید.
مجددا یک نان دیگر روی کلاپ ساندویچ بگذارید و مواد را به همان ترتیب رویش قرار دهید و درآخر کاهو را روی مواد بگذارید و آخرین لایه نان را روی مواد بگذارید.
اینک روی کلاپ ساندویچ کنجد بپاشید و آن را در فر گرم کرده با دمای 200درجۀ سانتیگراد به مدت 5 دقیقه بپزید تا طلائی رنگ شود.