روشتهیه
ابتدا تخممرغها را در ظرفي شكانده و مخلوط كنيد. آرد و نمك را الك نموده و كمكم به تخممرغها اضافه كنيد. در اين بين آب را هم كمكم به مواد بيفزاييد. آرد را تا جايي اضافه كنيد تا خمير يكدستي به دست آيد كه به دست نچسبد.
(1) پوست كدو حلوايي را گرفته، تخمهاي آن را جدا كرده و بگذاريد با آب بپزد و آب آن كامل كشيده شده، پوره كدو حلوايي به دست آيد. در صورت تمايل مقداري شكر به كدو حلوايي اضافه كنيد. مغز گردو نگيني شده و پياز داغ را نيز با كدو مخلوط كنيد.
(2)گوشت چرخكرده را همراه با پياز داغ و روغن سرخ كنيد. به آن نمك، فلفل و زردچوبه بزنيد. در آخر دانههاي انار را هم اضافه كنيد.
حال خمير را با وردنه نازك باز كنيد و دايرههاي بزرگ به قطر 10 سانتيمتر ايجاد كنيد. از مواد (1) يا(2) به دلخواه وسط خمير قرار داده و چدوها را بپيچيد. چدو بايد باريك پيچيده شود؛ به همين دليل مواد را در چدو صاف كنيد سپس بپيچيد. وقتي همة چدوها پيچيده شدند آنها را در روغن فراوان و داغ سرخ كنيد.