آشپزباشی- اعظم گلزار منش :
روشتهیه
سيني مناسب فر را با كره چرب كنيد و روغن را در تابة مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد. آنگاه اسفناج را بيفزائيد و 2 دقيقه، تفت دهيد.
سپس پنير فتا، پنير خامهاي، نمك و فلفل را بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا تابه را از روي اجاق برداريد و كنار بگذاريد تا اين مواد، اندكي خنك شود. اكنون تخممرغ، جعفري و ريحان را افزوده و مخلوط كنيد. اينك فر را با دماي 190 درجة سانتيگراد گرم كنيد و يكي از خميرهاي فيلو را روي ميز كار بگذاريد و رويش كره بماليد. آنگاه يك لاية ديگر از خمير فيلو را رويش بگذاريد و دوباره كره بماليد. به همين ترتيب، باقيماندة خمير فيلو را دو تا دو تا روي هم بگذاريد و بين آنها كره بماليد. حالا هر خمير را به مربعهاي 8 سانتيمتري ببريد و روي هر مربع، 1 قاشق چايخوري از ماية فراهم كرده، بگذاريد. سپس خمير را از گوشهها جمع كنيد و در سيني بچينيد. اكنون رويشان قدري كرة آبكرده بريزيد و به مدت تقريبي 15 دقيقه در فر بپزيد تا ترد و طلائي رنگ شود.
خواص اسفناج
اسفناج را باید یک سبزی همه فن حریف نامید. خواص اسفناج برای اعضای داخلی بدن و سلامت و زیبایی پوست و لاغری در کنار درمان بیماری های مختلف بخشی از دنیای خاصیت اسفناج است. اسفناج عموماً به عنوان «سوپر خوراکی» در نظر گرفته می شود و عموماً به عنوان سالم ترین و راحت ترین غذا برای انسان ها مورد استفاده قرار می گیرد و می تواند به شکل عجیبی با روش های مختلف خورده شود. در ادامه این بخش از سلامت تغذیه در نمناک با دنیای از خواص اسفناج آنا خواهید شد.