Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:22

تاپناده

تاپناده

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

زیتون سبز بدون هسته 250 گرم

بادام پوست گرفته یا گردو 4 عدد

فیله ماهی قزل‌آلای دودی 4 تکه

کیپر 1 قاشق سوپخوری

روغن زیتون 120 گرم

سس مایونز 2 قاشق سوپخوری

نمک به میزان لازم

فلفل دلمه‌ای  یک‌چهارم

آشپزباشی - کیان رنجبر

زیتون، گردو، ماهی و کیپر را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید. آن‌گاه دستگاه را روشن کنید تا مواد به حالت نرم و خمیری شکل در آید.

حالا آرام آرام روغن زیتون را بیفزائید تا مایه لطیفی حاصل شود. سپس مایونز، نمک و فلفل را افزوده و مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بریزید رویش را بپوشانید و تا هنگام مصرف در یخچال نگهداری کنید.

یادآوری1: در صورت تمایل نان باگت را از طول برش‌های 2 سانتیمتر‌ بزنید و آن را تست کنید و از مواد فراهم کرده روی نانها در هنگام سرو قرار دهید.

یادآوری2: این ترکیب را می‌توانید با زیتون سیاه هم تهیه کنید و در صورت دلخواه سیر و آبلیموی تازه هم به آن بیفزائید.

برچسب ها: چاشنیپیش غذاآشپزباشیکیان رنجبرغذای راحتغذای آسانمزه کنار غذاپیش غذای سالم تعداد بازديد: 1479 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است