آشپزباشی - کیان رنجبر
زیتون، گردو، ماهی و کیپر را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید. آنگاه دستگاه را روشن کنید تا مواد به حالت نرم و خمیری شکل در آید.
حالا آرام آرام روغن زیتون را بیفزائید تا مایه لطیفی حاصل شود. سپس مایونز، نمک و فلفل را افزوده و مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بریزید رویش را بپوشانید و تا هنگام مصرف در یخچال نگهداری کنید.
یادآوری1: در صورت تمایل نان باگت را از طول برشهای 2 سانتیمتر بزنید و آن را تست کنید و از مواد فراهم کرده روی نانها در هنگام سرو قرار دهید.
یادآوری2: این ترکیب را میتوانید با زیتون سیاه هم تهیه کنید و در صورت دلخواه سیر و آبلیموی تازه هم به آن بیفزائید.