Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:29

میرزا‌قاسمی کاسه‌ای با تخم بلدرچین

میرزا‌قاسمی کاسه‌ای با تخم بلدرچین

shooroshirin

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

کره.................100 گرم

سیر له کرده ...............6-8 حبه درشت

بادمجان کبابی ساطوری کرده.............. 3پیمانه

فیلۀ گوجه فرنگی ریز خر کرده................  5-6 عدد

زردچوبه............... یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل.................  به میزان لازم

تخم مرغ همزده .............  4 عدد

تخم بلدرچین............... به میزان لازم

 

 

 

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش :

 

روش‌تهیه

نیمی از کره را در تابۀ مناسبی روی حرارت قرار دهید و سیر را در آن تفت دهید.آن گاه بادمجان را افزوده و اندکی دیگر تفت دهید.سپس گوجه،زردچوبه،نمک و فلفل را بیفزائید و حرارت را ملایم کنید تا گوجه پخته شده و آبش کشیده شود. اکنون در تابۀ مناسبی باقیماندۀ کره را آب کنید و تخم مرغ را همراه با نمک و فلفل در تابه بریزید و پیوسته هم بزنید تا پخته و ریز شود.حالا آن را به مواد قبلی اضافه کنید و قالبهای یوفکا را با میرزا قاسمی پرکنید و رویشان را با تخم بلدرچین پخته شده بیارائید

 

روش تهیه کاسۀ یوفکا

از خمیر یوفکا مربع هایی به ابعاد 12*12سانتیمتر برش دهید و تا 5 لایه آن را لایه به لایه به کره آغشته کنید و در قالب قرار دهید.آن گاه رویش را با نخود پر کنید تا پف نکند و به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: میرزاقاسمیخمیر یوفکاطرز تهیه میرزا قاسمیتخم بلدرچین تعداد بازديد: 743 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است