آشپزباشی- اعظم گلزارمنش :
روشتهیه
نیمی از کره را در تابۀ مناسبی روی حرارت قرار دهید و سیر را در آن تفت دهید.آن گاه بادمجان را افزوده و اندکی دیگر تفت دهید.سپس گوجه،زردچوبه،نمک و فلفل را بیفزائید و حرارت را ملایم کنید تا گوجه پخته شده و آبش کشیده شود. اکنون در تابۀ مناسبی باقیماندۀ کره را آب کنید و تخم مرغ را همراه با نمک و فلفل در تابه بریزید و پیوسته هم بزنید تا پخته و ریز شود.حالا آن را به مواد قبلی اضافه کنید و قالبهای یوفکا را با میرزا قاسمی پرکنید و رویشان را با تخم بلدرچین پخته شده بیارائید
روش تهیه کاسۀ یوفکا
از خمیر یوفکا مربع هایی به ابعاد 12*12سانتیمتر برش دهید و تا 5 لایه آن را لایه به لایه به کره آغشته کنید و در قالب قرار دهید.آن گاه رویش را با نخود پر کنید تا پف نکند و به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.