آشپزباشی - فاطمه درویش :
روشتهیه
کره را در تابة مناسبی روی حرارت اجاق بگذارید تا آب شود. آنگاه تخممرغ، نمک و فلفل را مخلوط کرده و در تابه بریزید، حرارت را ملایم کنید و در تابه را ببندید تا تخممرغ بپزد. حالا املت را زیر و رو کنید تا طرف دیگر هم پخته شود. سپس املت را در بشقاب مناسبی برگردانید و روی نیمی از املت پنیر، اسفناج، جعفری، پیاز، خیار و گوجه بریزید. اینک سس سفید را اضافه کنید و نیمة املت را رویش برگردانید. و با مخلوطی از خیار، گوجه، پیاز و جعفری رویش را بیارائید.
خواص جعفری
جعفری گیاهی دو ساله است و به حالت وحشی، در اکثر نواحی جنوب شرقی اروپا، شمال افریقا، آسیا و ایران می روید ؛ به علاوه در نواحی مختلف پرورش می یابد.بعنوان یک ادویه و چاشنی در فرم خشک و تازه استفاده می شود. در موارد مختلفی، در ساندویچ، سالاد و غیره استفاده می شود. جعفری گیاهی است علفی ، دوساله و معطر که ارتفاع آن تا 70 سانتیمتر می رسد و این گیاه نسبتا گرمسیری است و برای رشد، نیاز به رطوبت و نور کافی خورشید دارد. اخیرا ریشه جعفری نیز مورد استفاده قرار می گیرد که برای اولین بار در هامبورگ آلمان رشد یافته است. و به سرعت در میان مردم محبوبیت پیدا کرده است.