آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
روغن و پیاز را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید تا نرم و سبک شود. آنگاه سیر و فلفل را اضافه کنید و مخلوط نمائید.
حالا مواد را از روی حرارت برداشته، پنیر، جعفری، نمک و فلفل را بیفزائید و کنار بگذارید. سپس قارچها را در فر یا روی صفحه گریل کباب کنید و کنار بگذارید.
اینک سیبزمینی، نخود، کره و خامه را نیز با هم مخلوط کنید و درون قارچها را ابتدا با مخلوط پنیری پر کرده و بعد با پوره سیبزمینی و نخود بیارائید و چند دقیقه در فر گریل کنید.