Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:00

رپ لقمه‌اى خيار و كوفته

رپ لقمه‌اى خيار و كوفته

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

گوشت چرخكرده ١٠٠ گرم

پياز رنده کرده ١ عدد كوچك

سیر له کرده ١ حبه

زنجفيل تازه (رنده کرده)  ١ قاشق چايخورى

نمك و فلفل به میزان لازم

نعنا تازه (ريزخرد کرده) ٢ قاشق سوپخورى

جعفرى تازه (خرد کرده) ١ قاشق سوپخورى

دارچين یک‌دوم قاشق چايخورى

زيره  یک‌دوم  قاشق چايخورى

روغن مايع ٣ قاشق سوپخورى

خيار بزرگ ورقه‌ای‌ خرد کرده ١عدد

پنير فتا ٥٠ گرم

فلفل دلمه‌ای قرمز به میزان لازم

آشپزباشی - سرمه جلیلی

گوشت چرخكرده، پياز، سير، زنجفيل، نمك، فلفل، نعنا، جعفرى، دارچين، و زيره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید و ورز دهيد.

آن‌گاه كوفته‌هایى به اندازة یک گردو درست کرده و در روغن سرخ کنید  و کنار بگذارید.

حالا یک ورقه خیار روى سطح كار قرار داده كمى پنير بماليد و  كوفته را رویش بگذارید و مانند شکل با تکه‌‌هایی از فلفل دلمه و خلال دندان آن را بیارائید

برچسب ها: میان وعدهغذای خوشمزهپیش غذاآشپزباشیسرمه جلیلیغذای سادهغذای آسانرپ لقمه ایرپ لقمه ای خیار و کوفته تعداد بازديد: 1218 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است