آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
نیمی از کره را در تابۀ مناسبی روی حرارت قرار دهید و سیر را در آن تفت دهید.
آن گاه بادمجان را افزوده و اندکی دیگر تفت دهید.
سپس گوجه، زردچوبه، نمک و فلفل را بیفزائید و حرارت را ملایم کنید تا گوجه پخته شده و آبش کشیده شود.
اکنون در تابۀ مناسبی باقیماندۀ کره را آب کنید و تخم مرغ را همراه با نمک و فلفل در تابه بریزید و پیوسته هم بزنید تا پخته و ریز شود.
حالا آن را به مواد قبلی اضافه کنید و قالبهای یوفکا را با میرزا قاسمی پرکنید و رویشان را با تخم بلدرچین پخته شده بیارائید.
روش تهیه کاسۀ یوفکا
از خمیر یوفکا مربع هایی به ابعاد 12*12سانتیمتر برش دهید و تا 5 لایه آن را لایه به لایه به کره آغشته کنید و در قالب قرار دهید.
آن گاه رویش را با نخود پر کنید تا پف نکند و به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.