طرز تهیه
ابتدا بادنجانها را پوست كنده و يك شكاف طولي روي آن ايجاد كنيد، طوري كه بادنجان از طرف ديگر شكافته نشده و بتوان مواد را پس از سرخ شدن داخل آن قرار داد. بادنجان را با حرارت بسيار ملايم سرخ كنيد تا طلايي شود. سپس كنار بگذاريد تا سرد شود.
پياز را رنده (يا نگيني ريز خرد) كرده و در روغن باقي مانده(5 دقيقه) تفت دهيد تا كمي شفاف و شيشهاي شود. گوشت چرخ كرده و عصارهي سير را به آن اضافه کرده و تفت دهيد. عصارهي زعفران را در آبجوش حل كرده و نيمي از آن را به مايهي گوشتي اضافه و داخل بادنجانها را با اين مواد پر كنيد. نصف ديگر عصارهي زعفران را با رب گوجهفرنگي و يك پيمانه آب مخلوط و بادنجانهاي شكمپر را در اين سس قرار داده، نمك و فلفل آن را اندازه كرده و 15 الي 20 دقيقه با حرارت بسيار كم و با در بسته بپزيد.
یادآوری
در تهيهي سس ميتوان از گوجهفرنگي تازه رنده شده و يا مخلوط رب گوجهفرنگي و كمي آب نيز استفاده کرد. براي اين كار ظروف استيل، سراميك يا پيركس دردار مناسباند. در كنار اين غذا، سبزي خوردن، گوجهفرنگي و يا سس تند مناسب است و ميتوان آن را به همراه نان يا پلو سرو كرد.