آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آنگاه پیازداغ، قارچ و رب گوجهفرنگی را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید به گونهای که تمام مواد ترکیب و پخته شوند.
حالا مواد از روی حرارت برداشته جعفری را اضافه کنید و صبر کنید تا مواد خنک شوند. سپس پنیر را اضافه کنید و با مواد فراهم کرده ترکیب کنید.
اینک هر بار یک ورق از نان یوفکا دالیا را برداشته قدری از مواد رویش بریزید لبهها را روی خمیر بیاورید و آن را رول کنید. حالا در تابه مناسبی روغن بریزید و آن را داغ کنید و اگررولها را در آن سرخ کنید.