آشپزباشی - منیژه غفوری :
روشتهیه
به كمك چاقوی تیز، روی برشتة نان را ببرید و نان را از ارتفاع به ورقههای 7میلیمتری برش بزنید (حدود 5 برش نان خواهید داشت). آنگاه روی ورقههای نان را بپوشانید تا خشك نشود! حالا خامه، سس مایونز، پوست لیمو، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس روی میز كار را با سلیفون بپوشانید و یك لایه از نان را رویش بگذارید. بعد روی نان كره بمالید و یك ورق ژامبون رویش بگذارید. حالا مایة نازكی از مخلوط خامه، روی ژامبون بمالید و شوید و فلفل سیاه بپاشید.
اكنون به كمك سلیفون نان را از درازا رول كنید و در سلیفون بپیچید. به همین ترتیب نانهای باقیمانده را فراهم كنید و 25 دقیقه، در یخچال بگذارید. اینك هر یك از رولها را به 5-6 برش تقسیم كنید و ساندویچ را برای پذیرائی در پیك نیك، در بسته بندی مناسبی قرار دهید.
خواص لیمو
لیموترش سرشار از ویتامینها و آنتی اکسیدانهاست که آن را در زمره سالمترین میوههای روی سیاره زمین قرار میدهد. شربت آب لیمو طعم فوقالعادهای دارد، اما استفاده مصرف مداوم آن به دلیل شکر زیادی که به این شربت اضافه میشود برای سلامتی مفید نیست.