آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
قارچ را تفت دهید تا آب آن کاملا کشیده شود. آنگاه اسفناج را 5 دقیقه بخارپز کنید تا حجم آن کم شود.
حالا قدری روغن در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید، سیر را اضافه کنید و قدری تفت دهید.
سپس اسفناج را افزوده و به همراه نمک و فلفل چند دقیقه تفت دهید.
اینک قارچ را بیفزائید و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود.
حالا مواد را با پنیر مخلوط نمائید. سپس ظرف مناسبی را با کره چرب کنید و یک لایه از خمیر را در کف ظرف بیندازید، روی آن را با کره آغشته نمائید و اینکار را تا 4 لایه تکرار کنید.
اکنون مخلوط اسفناج را روی سطح خمیر قرار دهید و چهار لایه خمیر دیگر را با آغشته کردن هر لایه روی اسفناج قرار دهید.
حالا آن را در طبقه وسط فر گرم کرده به مدت تقریبی 30 دقیقه با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید تا سطح خمیر طلایی شود.