طرز تهیه گراتن قارچ:
كره را در تابهای بریزید و روی حرارت بگذارید تا ذوب شود. سپس قارچ را بیفزائید و به مدت 4 دقیقه تفت دهید. بعد پودر سیر را اضافه كنید و 2 دقیقهی دیگر تفت دهید. اكنون تابه را از روی حرارت بردارید و جعفری را بیفزائید و مخلوط نمائید. اینك قارچ را روی نانهای تست بگذارید و روی آن پنیر بریزید. حالا ساندویچها را زیر گریل فر (تاون) قرار دهید تا پنیر ذوب شود. اینك آنها را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.
نکته خواندنی:
قارچ های خوراكی و مخصوصاً قارچ تازه حاوی مقادیر فراوان پروتئین مورد نیاز بدن است كه از این نظر میزان پروتئین آن حدود 2 برابر پروتئین اغلب سبزیجات و سایر حبوبات می باشد. پروتئین قارچ از لحاظ اسیدهای آمینه كه همانا جزء اصلی پروتئین را تشكیل می دهد جزو غنی ترین پروتئین ها محسوب میشوند و از لحاظ ارزش غذایی در حد فاصل پروتئین گوشت و پرتئین گیاهی قرار دارد.