مرضيه مرشدي
طرز تهیه سیب زمینی شکم پر
ابتدا سیبزمینیها را پخته پوست آن را گرفته و از رندهی ریز بگذرانید. تخممرغ، نمك و فلفل را اضافه كرده مخلوط نمائید تا به صورت خمیر لطیفی در آید. در ظرفی مناسب مواد داخل سیبزمینی كه شامل پنیر گودا، گردو، قارچ، نمك و فلفل میباشد را با هم مخلوط كنید. از مواد به اندازهی یك نارنگی برداشته، در كف دست پهن كنید و از مواد مخلوط شده داخل سیبزمینی قرار دهید. اكنون در دست سیبزمینی را به شكل بیضی یا گرد درآورید، در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن فراوان كه از قبل داغ شده سرخ نمائید. میتوانید این غذا را با سبزیجات تازه تزئین و میل نمائید.