آشپزباشی - افسانه ظروفی
مرغ را در مخلوط فلفل، پیاز، روغن زیتون، نمک، برگ بو و رزماری بخوابانید و یک ساعت در یخچال نگهدارید تا مزهدار شود.
آنگاه برنج را همراه با آب مرغ بپزید و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس تکههای مرغ را در کره تفت دهید. و بپزید.
حالا برنج پخته و سبزیجات را با هم مخلوط کنید وروی خمیرها کره آبکرده بمالید. اکنون روی هر خمیر فیلو قدری از مخلوط برنج بریزید و چند تکه مرغ روی آن قرار دهید.
آنگاه خمیر را روی این مخلوط تا کنید و ببندید. اینک خمیرهای پر کرده را در سینی فر دارای کاغذ روغنی بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.