Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 07:56

پیتزا ماهی تن

پیتزا ماهی تن

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 1 عدد

خمیر پیتزا 150 گرم

پیاز خلالی خرد کرده یک‌دوم پیمانه

روغن مایع به میزان لازم

ماهی تن1 قوطی

سس بشامل یک‌دوم پیمانه

پنیر پیتزا رنده کرده 100 گرم

زیتون برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - سرمه جلیلی

خمیر آماده را در قالب پهن کنید. آن‌گاه پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

حالا ماهی تن را اضافه کرده و تفت دهید و از روی حرارت بردارید و به ترتیب سس بشامل، پنیر و مخلوط تن ماهی و پیاز را بریزید.

سپس پنیر را رویش بپاشید و در صورت دلخواه با پیاز و زیتون بیارائید و در فر گرم کرده با دمای، 175 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه پیتزا را بپزید.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللانواع پیتزاآشپزباشیسرمه جلیلیغذای ایتالیاییپیتزا خوشمزهپیتزا ماهی تنغذا با ماهی تن تعداد بازديد: 1555 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است