ماهنامه آشپزباشی - شهناز فصاحتی
گوشت استیکی را به همراه روغن زيتون، فلفل، پودر زيره و پودر تخم گشنيز مزهدار كنيد. آنگاه تابه چدنی را روی اجاق بگذاريد تا كاملا داغ شود.
سپس هر طرف استيكها را به مدت 5-6 دقيقه در تابه سرخ كنيد. حالا سس فراهم كرده را در ظرف مناسبی بريزيد و تكههای استيك را روی آن قرار دهيد. اينك استيك را با لوبيا پخته، آووكادو، گشنيز و گوجه گيلاسی بيارائيد.
روش تهیه سس مول: پياز و روغن را در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق تفت دهيد تا پياز نرم و سبك شود. آنگاه سس گوجهفرنگی، شكلات تلخ، پودر دارچين، فلفل قرمز، نمك و فلفل سياه را بيفزائيد و سس را بپزيد تا غليظ شود.