آشپزباشی - اعظم گلزار منش :
روشتهیه
قدری روغن در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. آنگاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید. حالا سیر و پس از چند ثانیه گوشت را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس آب را اضافه کنید و اجازه دهید گوشت بپزد. اینک هویج و پس از چند دقیقه سیبزمینی را بیفزائید تا تمام مواد به آرامی پخته شود. سپس زیره، زردچوبه، زنجفیل، هل، گراماسالا، نمک و فلفل را با یک قاشق روغن به مدت30 ثانیه تفت دهید. اکنون گوجهفرنگی، پوست لیمو، زیتون و بادام را بیفزائید. حالا پس از اینکه طاجین جا افتاد، گشنیز و آبلیمو را اضافه کنید. اینک خوراک را برای سرو در ظرف مناسبی بکشید.
یادآوری
طاجین از واژه تابه در زبان فارسی مشتق شده است. این واژه نام ظرف و غذای مخصوص این ظرف میباشد که در کشورهای شمال آفریقا به ویژه مراکش و تونس استفاده زیادی دارد. طاجین گوشت بره از غذاهای معروف و لذیذ مراکش میباشد.