Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:31

«طاجین» گوشت بره

«طاجین»  گوشت بره

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

روغن به میزان لازم
پیاز خرد کرده1 عدد متوسط
سیر له کرده1 حبه
گوشت ران بره700  گرم
آب 4 پیمانه (1 لیتر)
هویج متوسط خرد کرده2 عدد
سیب‌زمینی خرد کرده2 عدد متوسط
زیره سبز نصف‌قاشق چایخوری
زردچوبه یک‌چهارم قاشق چایخوری
پودر دارچینیک‌دوم قاشق چایخوری
زنجفیل تازه رنده کرده1 قاشق چایخوری
هلیک‌هشتم قاشق چایخوری
گراماسالایک‌دوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
گوجه‌فرنگی خرد کرده2 عدد متوسط
پوست لیموی رنده کرده یک‌دوم قاشق چایخوری
زیتونیک‌دوم پیمانه
خلال بادام برشتهیک‌دوم پیمانه
گشنیز خرد کردهیک‌سوم پیمانه
آبلیموی تازه3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزار منش :

روش‌تهیه

 قدری روغن در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. ‌آن‌گاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید. حالا سیر و پس از چند ثانیه گوشت را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس آب را اضافه کنید و اجازه دهید گوشت بپزد. اینک هویج و پس از چند دقیقه سیب‌زمینی را بیفزائید تا تمام مواد به آرامی پخته شود. سپس زیره، زردچوبه، زنجفیل، هل، گراماسالا، نمک و فلفل را با یک قاشق روغن به مدت30 ثانیه تفت دهید. اکنون گوجه‌فرنگی، پوست لیمو، زیتون و بادام را بیفزائید. حالا پس از اینکه طاجین جا افتاد، گشنیز و آبلیمو را اضافه کنید. اینک خوراک را برای سرو در ظرف مناسبی بکشید.

یادآوری

طاجین از واژه تابه در زبان فارسی مشتق شده است. این واژه نام ظرف و غذای مخصوص این ظرف می‌باشد که در کشورهای شمال آفریقا به ویژه مراکش و تونس استفاده زیادی دارد. طاجین گوشت بره از غذاهای معروف و لذیذ مراکش می‌باشد.

برچسب ها: اعظم گلزار منشطاجین گوشت برهطرز تهیه طاجین گوشت برهادویه گراماسالا تعداد بازديد: 790 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است