Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:30

كلاپ ساندويچ تخم‌مرغ تنگاب

كلاپ ساندويچ تخم‌مرغ تنگاب

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم براd 4 نفر

آب 1 ليتر

سرکه سفيد 2 قاشق سوپخوری

نمك 1 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ 4 عدد

نان تست قهوه‌ای 8 عدد

پنير خامه‌ای 80 گرم

لبوی پخته و ورقه‌ای خرد كرده 2 عدد كوچك

كلم براکلی بخارپز كرده به ميزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

آب  را همراه با سركه و نمك در تابه مناسبی روی حرارت اجاق بگذاريد، تا به جوش آيد.

آن‌گاه حرارت را كم كنند و تخم‌مرغ را آرام آرام داخل آب جوش بشكنيد حالا صبر كنيد تا زرده و سفيده كاملا سفت شود.

اينك به كمك كف‌گير تخم‌مرغ‌ها را از آب خارج كنيد.

سپس روی نان‌های تستی كه از قبل سطح آن را با پنير خامه‌ای پوشانده‌ايد، ابتدا لبو، سپس تخم‌مرغ را قرار دهيد و با براکلی آن را بيارائيد.

تعداد بازديد: 1471 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است